راجب خواص و مضرات ال آرژینین در سرتاسر وب سایت های فارسی زیاد خوانده اید. بسیاری از این خواص و مضرات فقط نظر شخصی می باشند و هیچ مبنای علمی ندارند. در این مطلب ما فقط راجب خواص و مضرات این که از نظر علمی ثابت شده اند صحبت می کنیم.

ال آرژینین یک آمینو اسید است که به بدن در تولید پروتئین ها کمک می‌کند. این ماده را می‌توان به طور طبیعی از رژیم غذایی به دست آورد و همچنین در رژیم غذایی نیز یافت می‌شود. غذاهایی که حاوی ال آرژنین هستند شامل: پروتئین‌های گیاهی و حیوانی، مانند محصولات لبنی، گوشت، ماکیان، ماهی و آجیل‌ها است.

ال آرژینین همچنین به دفع آمونیاک (یک محصول زائد) از بدن کمک کرده و ترشح انسولین را تحریک می‌کند. علاوه بر این، بدن از آرژینین برای تولید نیتریک اکسید استفاده می‌کند؛ یک ترکیب که باعث شل شدن رگ‌های خونی می شود. اگرچه برخی مطالعات نشان می‌دهند که ال آرژینین ممکن است شرایط سلامتی خاصی ایجاد کند، منتها تحقیقات دیگری نشان می‌دهد که آن ممکن است اثرات مضری روی بعضی افراد داشته باشد

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص و مضرات ال آرژینین به همراه کاربرد و نحوه مصرف اصولی آن

آرژینین ,مضرات ,خواص ,نحوه مصرف ,همراه کاربرد ,رژیم غذایی ,راجب خواص منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ناودون معرفی سایت های جرثقیل انلاین شماره خاله سایت مرکز دانلود نرم افزار omenont آنالیز فوتبال poweroft توپ صدا